Anna mennä vaan

Runoilija Angel of Sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä iltana me juteltiin
Vain me kaksistaan muut unohdettiin
Mä vannoin uskollisuutta sulle
Mut säpä sanoitkin mulle:

"Joko sä uskot kaikki selviää
Revitä täysillä kyllä se ymmärtää
Vedät ihan kunnolla täyteen pään
Tänä iltana ei itketä elämän perään"

Sä et mua kuunnellutkaan
Oli kuin ei tunnettaiskaan
Laitoit tekee asioita joita en halunnut
Niin mäpä petinkin sut:

"Se kertoi kyllä mulle niin
Mut mepä paremmin tiedettiin
Mä sanon että teille valehdeltiin
Älkää uskoko sen sanomisiin"

En halunnut väittää vastaan
Mut oon se joka rakastaa rakastaan
Mun elämän sen kanssa jaan
Mä en lähde sun mukaan

Ja sä sanoit:

"Älä ala hankalaks
Meitä on enemmän kun kaks
Me kyllä tehdään vastarintaa
Ollaan eri mieltä sun kaa"

En jaksa tapella sun kaa
Toivon ettei sua oisikaan
Mut huomenna taas tavataan
Ja tästä kaikesta maksaa saan

Tai jos vaan voisin unohtaa
Olla niinkuin ei oltaiskaan
Tavattukaan koskaan
Voisin antaa mennä vaan...

Selite: 
tajunnanvirtaa....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot