Itken.

Runoilija Angel of Sorrow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä hymyilet
Kun katson sinua.
Sinä naurat
Kun hymyilen sinulle.

Lupasin itselleni etten itke.

Hän katsoo sinua
Ja sinä hymyilet.
Hän hymyilee sinulle
Ja sinä naurat.

Lupasin itselleni etten itke.

Sinä olet täällä
Mutta et minun kanssani.
Sinä olet onnellinen.
Minä en saanut sitä aikaan.

Lupasin itselleni etten itke.

Itken silti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sellaista sen on...
ihana runo

Ja hyvää syntymäpäivää!

Sitä se joskus on.

 

Käyttäjän kaikki runot