Viisaus on kauneutta

Runoilija Ruuneperi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2010
Viimeksi paikalla: 29.11.2021 6:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
12.8.1969

RUPU-UUNOILIJA JA IHAN TAVALLINEN MIES.
MONET RUNONI OVAT HIPSUKOISSA KUN NE VAAN TUNTUU PAREMMILTA TEHDÄ NIIN. SILTI NE ON MUN RUNOJA EIKÄ LAINAUKSIA.
KIRJOITAN VAIN OMIA RUNOJANI JA SIGNEERAAN NE LISÄKSI OMALLA NIMELLÄNI (©Tuomo R)


Elämäni ensimmäiset runot/ajatukset/mitkälie. Todella tuore juttu. Mihinkään runoon ei välttämättä liity mitään henkilöä tai tapahtumaa. Joskus vain mietin tilannetta ja sitä miltä se mahtaisi tuntua. Siitäkin saa hyvän juonnon. En osaa tätä lajia yhtään mutta naputtelin ne silti tänne. Mulla nää on tämmösiä. Kaipa se on rikkautta sekin. Aivan intuitiolla vaan. Ikinä en ole ollut kiinnostunut runoudesta, enkä ole lukenut sellaista. Joitakin kansanperinne-sananlaskuja osaan ulkoa :) Elämän vaiheet ovat antaneet nämä sanat sormiini - luulen. Yllättävällä tavalla ne sieltä ulos tulevat. Voimia ja iloa kaikille. Ja kiitos kaunis kivoista kommenteistanne!

 
 

"Elämä
on lukuisia askelia,
Kokemus
on opettavia muistoja,
Hyvyys
on näyttää tunteita
Onni
on pieniä tekoja.

Elämä on Nyt."

(©Tuomo R - 2013)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kiteytetty.
 

Käyttäjän kaikki runot