yksin

Runoilija rrrika-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki on niin hiljaa.
Ei kuulu edes kuiskauksia, ei viheltelyjä.
Missä kaikki on?
Jokainen huone, jokainen tila laulaa yksinäisyyttään.
Ei edes jälkiä toisista, ei mitään.
Olen yksin, edes tuuli ei viheltele kanssani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viiltävän kaihoisa!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
rrrika- Huuda 16.3.2013 1 Runo
rrrika- Kaipaus 1.12.2012 0 Runo
rrrika- Nimetön 5.12.2012 0 Runo
rrrika- yksin 5.12.2012 1 Runo