Nimetön

Runoilija rrrika-

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 1.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka pelkään, annan sinun tulla lähelle.
Mitään suurta ei saavuta ilman pelkoa.
Annan sinulle itseni, annan sinulle sydämeni.
Älä särje minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
rrrika- Huuda 16.3.2013 1 Runo
rrrika- Kaipaus 1.12.2012 0 Runo
rrrika- Nimetön 5.12.2012 0 Runo
rrrika- yksin 5.12.2012 1 Runo