Eniten tarjoavalle

Runoilija Puff Wowbagger

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

!
 

Sinä!
Sinusta näkee
Että tiedät
Tiedät syyn tähän

Hätäilyyn
Ja epäilyyn
Ja kieltelyyn
Lähimmäistä kohtaan

Sekä
Vielä se
Kun herroille
Kumarretaan syvään

Ja toveria
Tilaisuuden tullen
Mahdollisimman pian
Puukotetaan selkään
------------------------------
Minä tulen sieltä mistä
Kielettiin kieltämästä
Sietämästä tietämästä
Tämä johtuu ja mistä?
--------------------------
Sinä!
Sinusta näkee
Että olet
Olet syyllinen

Hätäilyyn
Ja epäilyyn
Ja kieltelyyn
Lähimmäistä kohtaan

Ja sinä
Kumarsit
Herralle
Saadaksesi arvon

Itsesi
Myit
Näille armottomille
Sielujen markkinoille
-----------------------
Ja sinä olet kotoisin
Maasta johon pakenin
Etsien parempaa
Löytäen huonompaa
------------------------
Minä näen kohtalosi
Loppuvan aikasi
Ajan joka heitettiin
Hukkaan ja myytiin
-----------------------
SILLE JOKA TARJOAA ENITEN!

Selite: 
Juu, Herra-kohdassa en tarkoita Jumalaa, haluan pysyä uskonnollisesti neutraalina sanoituksissani. Viivoilla eritelty kertosäkeet. Metallimussiikkia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot