ennen oli toisin

Runoilija hippijuppipunkkari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mykkä huuto sisimmästäni:

"Minä en jaksa enää!!"

Miksi te ette näe kuinka minuun sattuu?

Miksi te ette huomaa että hymyni ei yltä silmiin asti?

Miksi te ette tajua että olen sirpaleina?

Miksi te ette välitä?

Minä luulin että teihin voisin luottaa.

Eihän se teidän syynne ole

Olen kuoreeni käpertynyt varjo entisestä

Ihmiset muuttuvat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot