Odotan sinua.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Epätietoisuus laskee ylleni,
se valtaa mieleni.
Tuntuu kuina tukehtuisin siihen.
Lysähdän maahan itkien;
Tule kulta kotiin takaisin!
Anna anteeksi, rakastan vain sinua niin.
Harheilen kodissamme itkien,
Kaikki vaan muistuttaa meistä.
Minuun sattuu.
Istun keittiön lattialla ja tuijotan oveamme,
koska se narahtaa auki?
Tuletko jo kotiin?
Vai haetko vain tavarasi pois?
Tule takaisin,
rakastan sinua niin..

Selite: 
emt..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot