Tyttö.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Olipa kerran tyttö,
hän oli ihastunut erääseen poikaan,
mutta ei uskaltanut kertoa pojalle tunteistaan,
koska pelkäsi miten poika reagoisi tähän.
Hänhän voisi menettää ystävän tunteidensa takia!
Niinpä hän eli hiljaisuudessaan
ja onnettoman ihastuneena
poikaan pitkän aikaa..."

Selite: 
lisää ajatuksia päästäni.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua tuo. paitsi toistepäin nuo tytön ja pojan roolit :P On se hassua miten voi olla ihastunut pidemmänkin aikaa eikä koskaan viitsi kertoa sitä ihastuksen kohteelle.
Tykkäsin tästä runosta.

 

Käyttäjän kaikki runot