Suru.

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tyttö sydän murtuneena,
kyyneleet poskellaan,
haaveili vielä vain,
että saisi rakkaansa takaisin.
Takaisin tähän maailmaan,
missä on niin kylmää ja
pimeää ilman häntä.
Vaikka kuinka rukoili,
Hän ei rakastaan takaisin voinut saada.
Punoi hän köydestä
itselleen hirttosilmukan,
itki, sitoi, kuoli.
Vihdoin he voivat yhdessä, ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuinka ihana<3
Alkoi soimaan kauniisti päässä Irinan Vahva :)
Runon osasit punoa sanoiksi hyvin!

 

Käyttäjän kaikki runot