Nimetön

Runoilija dark heart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten ihminen voi olla niin katkera?
Katkera ystävilleen, vanhemmilleen,
ihmisille joilla on toisensa.
Olen aivan yksin, ehkä siksi olen edelleen katkera?
Yksin, isossa kylmässä maailmassa,
ilman sitä valoa.
Valoa, joka toisi ilon elämääni.
Ehkäpä ainiaan?

Selite: 
ei voi ymmärtää -.-
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot