Nalleni

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Napit on sillä silmissä,
ja suu on herkässä hymyssä.
Lämpimät pehmeät tassut
ja pieni pyöreä massu.
Vanhan karhun turkki
on sen harmahtava karva,
mutta merkitys on aina varma:
Niin halittavan suloinen on tämä pieni Nalle,
että otan sen mukaani unten maille.

Selite: 
Kiitokset siskolleni tuliaisesta Bulgarin maalta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kuinka ihana pörröinen ja pehmoinen runo.

Mukavan lämpöinen ja turvallinen tunnelma!

mukavasti lämmittää kainalossa..;) nalle pienoinen

Ihana runo :) kiitokset arvostelustasi :)

Ihana runo :) kiitokset arvostelustasi :)

Suloisen lämmin runo.

Sai hymyilemään :) Mukava runo

 

Käyttäjän kaikki runot