Elämisen taito

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

''Tiedän tulleeni juuri tähän
epävarmuuteni tieni päähän.
Vihdoin sen ratkaisin:
nyt tiedän, kuka olen.''

Näin olen ratkaissut,
mutta nyt vasta oivaltanut.
Elämä on jatkuvaa kasvamista,
koskaan ei tule täysin valmista.
Jokainen uusi päivä on oppimista,
itsestä, muista ja elämästä.
Kaikkeen en voi valmistautua,
mutta ihmisenä voin vahvistautua.

Kääntää vastoinkäymiset voitoksi,
oppimisen kokemuksiksi.
Katsoa tulevaisuuteen toiveikkaana,
se varmasti elämyksiä ja rikkaita tunteita on täynnä!
Liikaa ei kannata suunnitella,
omaa sydäntä on hyvä kuunnella
ja mennä päivä kerralla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti tiivistettynä elämän pieniä oivalluksia, I like it! =)

Nimenomaan, jatkuvaa kasvamista...hyvä runo

Upea.

Miten osuvasti noi sanat kuvaakaan mun tän hetkistä elämää, joku aivan upea runo! Erosin mun tyttöystävästä hetki sitten, kun alko itteä ahistaa se yhes olo, ja nyt on aika alottaa uus elämä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot