Ilo

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sitä pitää välillä herätellä
peiliin katsoa ja muistella
onnistumisen hyviä hetkiä.
Kuljettu elämä ja sen kartta
piirtyy päähäni.
Palaan alkuun ja
kuljen koti tätä päivää.
Murheet ja huolet ohitan,
onnistumisissa on lupa kieriä
ja iloa tuntea.

Tunteet ajatuksiin vaikuttaa,
positiivisuus mieleni täyttää,
kohta mua taitaa jo naurattaa!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot