Kaunis rakkaus

Runoilija moikata

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaus on välittämistä
omien etujen jättämistä
toisen ihmisen parhaan ajattelemista.

Hyvä oloni susta lähtee
kun hymyn kasvoillasi nään
sydämeni laulaa onnesta.
Surusi tekee kipeää
haluan vain lohduttaa
halata ja kertoa
kaikki menee parhain päin.

Rakkaus antaa voimia
uskoa ja luottamusta
paremmasta huomisesta.
Aikaa ja matkaa haluan antaa
rakkauden tarvitsemaa tilaa
en koskaan sua unohtaa.

Ajatuksissani kuljet
ja rakkaudellasi
päivääni kannattelet.
Rakkautesi haluan säilyttää
hellästi hyvänä pitää.

Kaikkea kaunista sulle toivon
niin kovasti sua rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämmin, hyvä runo

Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot