Vanki

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Olen vankina kehossani
sieluni huutaa vapautta.

Olen vankina teoissani
sieluni huutaa puhtautta.

Vahingoitan kehoani
yhtälailla kuin sieluani on vahingoitettu.

Kuinka voisin antaa itselleni viimein rauhan?

Selite: 
My body is my tempel.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot