Yö sokaisee.

Runoilija vaniljavohveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.10.2004
Viimeksi paikalla: 25.10.2015 18:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lämpimin peitto on toisen iho.
 

Punatut huulet, leijonan katse.

Halu olla elossa, tuntea veren kohinan suonissa.

Turvallisuus ja tasaisuus, varmat elämänhalun tappajat.

Kaipaus johonkin kiellettyyn ja vaaralliseen.

Sielu tulikuvioinen lumoaa. Unohtuu turvallisuus joka leijonan häkkiin tukahduttaa.

Punaiset suudelmien jäljet kielletyn iholla.

Suolavesi kirvelee silmiä liikaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa, vahvaa kuvausta. Aistikas suorastaan.

tavallaan irvokasta
mutta kuitenkin on vain perusviettejä
halu tuntea elävänsä
ja kiihko!
Runosi piirtää monia tarinoita mieleeni
uskottomuuttakin
hieno!

Hienoa, vahvaa kuvausta. Aistikas suorastaan.

tavallaan irvokasta
mutta kuitenkin on vain perusviettejä
halu tuntea elävänsä
ja kiihko!
Runosi piirtää monia tarinoita mieleeni
uskottomuuttakin
hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot