Nimetön

Runoilija Susanna009

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I offered her my hand
She took me by the arm
I knew that very instant
She meant to do me harm"



You close my eyes and soothe my ears
You heal my wounds and dry my tears ♥
 

sanat
eksistentiaalinen ahdistus
kuka helvetti oikein luulen olevani?

jos olen osa kokonaisuutta
on kokonaisuus osa minua

näin maailman silmillä
jotka eivät olleet minun silmäni
suutelin elämää huulilla
jotka eivät olleet minun huuleni
tunsin poltteen sydämessäni
joka kuului kaikille niille
jotka ovat kehoni kautta puhuneet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot