Nimetön

Runoilija Susanna009

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I offered her my hand
She took me by the arm
I knew that very instant
She meant to do me harm"



You close my eyes and soothe my ears
You heal my wounds and dry my tears ♥
 

taide pakenee kuolemaa
onko väärin omistaa elämänsä kivulle
joka ruokkii itse itseään?
onko väärin unohtaa se, jota ei tahtoisi koskaan
unohtaa
mutta josta tietää, että on pakko

olen katsellut aivan liian kauan
kuinka aika synnyttää minua koko ajan uudestaan
ja tappaa

kun valun kohti pohjaa tiedän
ei ole olemassa ihmistä joka ei
kaikessa olemassaolossaan
koskaan tahtoisi olla olematon
jota ei kuitenkaan voi olla täällä
jonne olevat ovat luoneet sen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot