Ihaillen 4

Runoilija zipu

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 18.8.2008
Viimeksi paikalla: 1.3.2024 18:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.4.1984

 

Loppuu lämpö
Ei käy naapurin poika
Ei muiden onnea kesäyössä

Innolla odottaa hassu tyttö
ensimmäistä pakkasyötä
tähtien säestämänä kaikuu Ave Maria
ja pään voi painaa takin sisään

cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot