Chanson

Runoilija Elsie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 12:37

Asuinpaikka: Pariisi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kuva minusta on suttuinen ja sekava, mutta täynnä värejä.
 

Que ca dépasse la conscience

Je m'en fou d'autres choses
Les secondes se fondent
Dans mon sang
Y circulent
Comme des mouches folles
Autour ordures
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot