Muistatko

Runoilija Ennen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistatko
kuinka kerran,
kerroit kahden linnun
lentäneen yli joen.
Kai muistat myös sen
kun ensi kerran silloin
olin ihastunut sinuun,
hymyillen katseemme
kohtasivat.

Nyt taas,
vuosien jälkeen
katselen kauniita käsiäsi
odottaen yhä sitä päivää
jolloin saan niihin
käsiin,voimakkaisiin,
koskettaa.
Että käsi kädessäsi,
yhdessä matkaa
voisimme jatkaa.
Elämämme loppuun asti.

Selite: 
hm..pitäisi olla ehkä hieman enemmän "runomaisuutta"...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Ennen Aamulla 5.5.2005 1 Runo
Ennen Elämä 1.11.2004 1 Runo
Ennen Elämäni tarkoitus 5.5.2005 0 Runo
Ennen Haaveissani 13.12.2005 0 Runo
Ennen Kevät 13.4.2006 0 Runo
Ennen Muistatko 20.7.2005 0 Runo
Ennen Rakkaus 3.11.2004 0 Runo
Ennen Silmäsi ihanat,siniset 5.5.2005 0 Runo
Ennen Tunne 22.3.2006 1 Runo
Ennen Ystävyyttä 5.5.2005 0 Runo