Jos haluat

Runoilija vaivaiskoivu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tämmönen kimpoilija. Maailmantuskasta kärsivä, kykyjään kokeileva sanailija.
 

Jos haluat,
olen vierelläsi.
Jään tähän valvomaan, ettei
mikään, koskaan
voi sinua satuttaa.

Suojelen sinua,
vartioin untasi,
pelotan pois painajaisesi, koska
tämä on se tunne,
kun toista rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot