Tuulenpesiä

Runoilija vaivaiskoivu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tämmönen kimpoilija. Maailmantuskasta kärsivä, kykyjään kokeileva sanailija.
 

Sanoit, että koivussa on tuulenpesiä
- Puu on silloin sairas.
Siitä huolimatta se on kaunis.
- Se kasvattaa kirkkaan vihreitä lehtiä.
Sairaudestaan huolimatta se elää.
- Pysyy pystyssä vankkana,
kurkistaa uteliaana uuteen kevääseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot