Meri

Runoilija vaivaiskoivu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.6.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie oon tämmönen kimpoilija. Maailmantuskasta kärsivä, kykyjään kokeileva sanailija.
 

Vaikka pelkäsit keskellä merta aavaa.
Kun tiesit uuden myrskyn nousevan.
Jaksoit silti jatkaa,
vaikket nähnyt turvasatamaa.

Muista: yksikään meri ei ole rannaton.
Ja jossain sinua odottaa
ihminen joka rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana, kaunis, suloinen! Tykkäsin!

hieno on runon sanoma pidin harvinaisen paljon

 

Käyttäjän kaikki runot