Nimetön

Runoilija Nirso koiperhonen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.10.2004
Viimeksi paikalla: 22.5.2023 23:06

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
14.7.1990

Lauantaina minä kysyn:
miksi et katsoisi,
kun minä runoilla vuoraan seinäni,
kun näen sinut siinä vierelläni,
enkä tunne, rakkaudeltani muuta.


Sanothan minulle,
"kun sinä tanssit, minä katselen"

Jotta minulla olisi
edes hetkeksi jokin syy,
ajatella jotain muuta.
 

En tiedä montako lukua elämässä on,
tai montako olen jo kahlannut läpi,
mutta tässä sitä taas olen
kaikki ovet auki,
muttei kuitenkaan.

Olen vapaa

Mutta kahlittuna tähän kun tahdon pois,
ei sormien napsauttelu auta.

Te amo mucho cabrón
joten voitko jo kosia?

Haluan uida läpi paperimeren
mielummin nyt enkä huomenna.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot