velka

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Maksoit velkasi
Nyt varjosi haihtuu
usvaisten katujen nurkkiin,
kulmiin joiden taakse lapset eivät uskalla kurkistaa

Savua ilmassa,
koivunlehdet takertuvat kengänpohjiin,
kastemato jalkakäytävän reunalla,
kaikki on kuin
mitään ei olisi tapahtunutkaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot