Kaduttaako?

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Veressäni virtaa
eilisen virheet,
paljastetut salaisuudet,
vuosien takaiset valheet.

Ei kukaan niitä näe;
joku saattaa tietää,
joku arvata,
mutta mukanani
joudun niitä läpi elämäni
kantamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surumielinen, mutta kaunis runo

surullinen

pidin

 

Käyttäjän kaikki runot