Nimetön

Runoilija ShotThroughTheHeart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2010
Viimeksi paikalla: 27.10.2020 10:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Love ain't nothing but a four letter word
 

Eikö hän tunnekaan katsettani,
eikö hän käännykään ympäri,
hymyile silmillään,
tuhahda hyväntuulisesti,
käänny taas poispäin,
eikö hän ymmärrä?

Radiokin itkee,
tyyny on märkä
turhista kyynelistä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullisen kaunis runo, pidin paljon

 

Käyttäjän kaikki runot