Kuvassa

Runoilija haemis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.12.2009
Viimeksi paikalla: 20.10.2016 17:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

terapia kirjoittaja kaukaa
 

Kuvassa edessäni on joutsen.
Unessani karkuun juoksen.
Miksi kaikki tapahtuu tiedä en.
Minä vain ihmettelen,
arvailen.

Silti lisää janoaa sydän levoton,
koska sen aika nyt on, aika on.

Kuvaasi piirsin peikon pienen.
Se istuu yksin alla kärpässienen.
Sienen päälle piirsin enkelin
läpikuultavin siivin,
sinisin.

Niitä yhdistää mieli levoton,
koska sen aika nyt on, aika on.

Kuvassamme selässä joutsenen
istuu peikko iloinen, hymyillen.
Enkelin siipien sinikuultoisien
läpi katsoen ikuiseen
rakkauteen.

Meitä yhdistää mieli levoton,
koska sen aika nyt on, aika on.

Selite: 
Mieli leikkii kuvilla.....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot