Nimetön

Runoilija sininen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kirjoittaispa joku minustakin niin kauniisti.
mutta miksi?
en minä nyt sen arvoinen ole että minusta jotain kirjoittaa tarvisi.
en minä ole tärkeä kenellekkään.
tahtoisin mutta en ole.
tahtoisin jonkun ihmisen joka välittäisi minusta yhtä paljon,
kuin se tyttö joskus välitti yhdestä pojast.
kuka nyt niin haluaisi tehdä en ole sen arvoinen joten miks vaivautua?
ei kukaan välitä.
miksi minäkään välittäisin?

Selite: 
hmm.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
sininen Nimetön 24.4.2005 0 Runo
sininen Nimetön 24.4.2005 0 Runo
sininen Nimetön 25.4.2005 1 Runo
sininen Nimetön 6.5.2005 0 Runo
sininen one step 6.5.2005 0 Runo
sininen Nimetön 18.5.2005 0 Runo
sininen Nimetön 13.10.2005 1 Runo
sininen Niko 9.11.2005 2 Runo
sininen Nimetön 2.12.2005 0 Runo
sininen ||Vie mut pois|| 7.2.2006 0 Runo