Huumaa.

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Ottaisin kiinni tunteesta siitä,
jos sen oikein tulkita osaisin.
Antaisin palan sisäistä mieltä,
sitä syvintä, joka on kaikkein salaisin.
Tää onko valmistautumista pahimpaan,
vai rakkauteen kaikkein kauneimpaan.
Levottoman sielun säkeneet villeinä ympärilläni,
vapaana, täysin ilman lupaani.
Mutta minkä voi intohimolle,
rakkaudelle, elämän virran johdatukselle.
Sen voima kahlitsee,
alistaa omakseen
ja lopulta täysin sokaisee.

Selite: 
Kun epäilyttävä onnen tunnen pyörii sisällä, on vaikeaa olla antamatta periksi. Tällä kertaa minä annoin... Ja voitin:)))
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot