Laulan lauluni sinulle.

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Laulan lauluni sinulle.
Sävytän sävelet rakkauden kultaisin sätein.
Maalaan melodiat hymylläni
ja nauhoitan sen korvieni kuultavaksi...
ainiaaksi.

Laulan lauluni sinulle.
Sanoitan sen sinusta,
hymystäsi, äänestäsi, hellyydestäsi.

Laula lauluni kanssani,
elä se läpi yhdessä kanssani
ja anna sen lopulta hävitä tuuleen,
ajelehtia meren aaltoihin...
kadota meidän mukanamme.

Selite: 
Ihmiselle, joka tekee päivistäni aurinkoiset:))
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa teksti, upeita sanavalintoja. Kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot