Taistelun päättyessä.

Runoilija Eternity

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Päivä kerrallaan kohti huomista. Pysähtyäkin kannattaa ja kiskaista auringonlaskun liepeestä kiinni ja huudahtaa: "Odota hetki! Nauti kanssani juuri tästä hetkestä, kiirehtimättä!"
 

Tämä haave aamusta.
Raukea, onnellinen tunne tulevasta päivästä.
Päivä valmiina ajatusten toteuttamiselle.
Harmaat pilvet ovat ajelehtineet pois,
on aika auringolle.
Poissa on taakka harteilta,
ohi itku,
ahdistus,
katkeruus
ja pelko.
Tänään minä elän,
nauran iloni auringolle,
itken onnen kyyneleet taivaan linnuille.
Sillä tämän päivän minä todella ansaitsen.

Selite: 
Nopea tunteen purkaus lakkiaispäivästä ja siitä helpotuksesta!!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot