Pimeän tytär

Runoilija Antares

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on extreme-laji!!
 

Ei tullut lunta tänä vuonna.
Ei suloista unohdusta,
puuteria arpiselle maisemalle.

Sinä olet jäänyt minuun
kuin tämä harmaa maisema.
Raakana, ohittamattomana.

Joka aamu minä muistan
miksi sieluni elää kesästä.
Ja kuitenkin tämä pimeys
koskettaa minua kipeän ihanasti.

Ei minun pitäisi rakastaa
ei sinua eikä tätä pimeää.

Selite: 
Skorpionin aikaa tämä pimeä..
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika masokistinen tunnelma tässä :P

Tumman ihana runo, pidän kielikuvista tässä, puuterista ja raa'asta rakkaudesta. Alku ja loppu varsinkin jyräävät!

raadollinen, ankea runo, mutta silti "koskettaa kipeän ihanasti"

 

Käyttäjän kaikki runot