Vihreää kultaa

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hakkuu aukio,
verinen arpi, sukuni kyljessä,
metsä itkee, silmät veressä,
tuuli puhaltaa, viimeinenkin viedään,
kuoleman tuomio,
kylkeen piirretty,
iki honka, seissyt ylpenä,
tänään sinut haetaan,
hyvästi, rakas veljeni,
olemme ikuisesti yhtä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot