Asumaton metsä

Runoilija Tyhjä Arkku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lampi, puro
Kaatunut puunrunko;
Asumaton metsä.

Ympärillä vain vihreä hiljaisuus,
Outo tyyneys;

Siirtolohkareiden keskellä tunsin,
kuuluvani juuri tänne,
Tunsin tulleeni kotiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis luontoa rakastava runo:)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot