avaimet yhteiseen kotiin

Runoilija Saffy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hey you
out there in the cold
getting lonely, getting old
can you feel me?
- R. Waters


Proosamaista runoutta. Yli vuoden tauon jälkeen uusi ystävä herätti tajuamaan, ettei tätä harrastusta - elämäntapaa - saa lopettaa.
 

osaan olla yksinkin
kun suljet oven
lähdet töihin

teen mitä haluan
laitan musiikin kovemmalle
ihan mitä haluan
tanssin enkä välitä jos joku näkee ikkunasta

mutta kaikesta haluan
päivän päätteeksi
kertoa sinulle
kulta
kun tulet kotiin
ja kuulen avaintesi äänen

kanssasi elämäni on tasapainossa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot