Haavoittunut enkeli

Runoilija Bluehorse

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.12.2014
Viimeksi paikalla: 19.12.2017 2:43

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Muistan yhteiset hetkemme
Olen vieläkin kiinni sinussa
tarttunut kuin
takiainen hihaan

Sano pois! jos haluat, niin lähden
mutta huomaan etten lähtenytkään
kai vaadin sinulta liikaa

Olit vielä kiinni entisessä
Haavat menneisyyden ahdistaa
Et uskalla irtipäästää ottaa vastaan
rakkautta, uutta elämää

Oli yhdessä hyvä olla kun tapasimme
muisto hyvä siitä jäi ja ikävä

Pane käsi käteen ja purista
anna jo mun olla hän
Tule syliin ja sula hymyyn
vaikka onkin helmikuu

On itkut jo itketty ja
surut surtu
Päästä irti ja avaa
ovet rakkauteen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot