Tuulenvire

Runoilija Rantanen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.3.2009
Viimeksi paikalla: 13.9.2021 17:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.4.1993

 

Ei ääntä linnun
ei edes pienen

Metsä ympärilläni
kuusipuuta kaikkialla

Pitkään olen kärsinyt
pitkään ollut allapäin

Tunnen tuulenvireen

Lumimyrsky tulossa
lapio esiin ja äkkiä

Sanonta kuuluu;
jaettu ilo, paras ilo

Liekkö jaettu suru
myöskin ilo

Ainakin se piristää

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot