Nimetön

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Soita kitaraa hautajaisissani. Kuollessani muistan kaikki soinnut, joita soitit. Muistan kaiken, paitsi hetkiä, jolloin et satuttanut minua. Tuskin niitä edes oli. Sinun vuorosi päättää tämä kappale. Soita vielä se kappale, jota rakastin, vain koska sekin sattui.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot