Nimetön

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sattuu sanoa, sattuu katua.
Tuntuu kuin ei ois missään järkeä,
en voi sydämeeni jättämääsi jälkeä pois pyyhkiä.
En halua tehdä asioille mitään,
Antaa ajan pyyhkiä meidät pois tulevan tuskan tieltä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot