Ne toiset

Runoilija Waiting

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikkunasta näkee kuinka rakastavaiset kulkee käsi kädessä.
Ikkunasta näkee kuinka uudet elämät nauravat hiekkalaatikolla.
Ikkunasta näkee kuinka ne toiset tekevät kaiken, mitä me emme koskaan tehneet.
Ne toiset saavat minut katkeraksi.
Mietrtimään yksin, miksi minä en. Miksi ei me.
Ne toiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot