Nimetön

Runoilija Zurocida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

huudan, sisältäpäin
huudan niin että viimeisetkin palaset rikkoutuvat
ei ole järkeä pitää niitä kasassa enää
ei ole enää mitään
mitään minkä vuoksi edes yrittää
mä haluan olla yksin
yksin niin ettei kukaan voi enää särkeä mua
kun ei ole enää mitään särjettävää

särkynyt
peili tuhansissa paloissa
sirpaleina revittynä
eikä ole mitään millä se korjata enää

hyvästi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot