varo ihminen

Runoilija Zurocida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Älä usko ihmiseen
Unelmaan tai onneen
Älä luotakaan
Se heittää päällesi paskaa
Käskee antaa sielun
Anoo ja rukoilee
Ja kun viimein sen saa
Maahan vain paiskaa

Tyhmänä kuuhun kurkotin
Mutta helvettiin tipahdin
Enää en luota
En unelmoi suotta
Saa sieluni repaleet
Kostaa ilman huolta

Varo siis ihminen
Petturi julma
Kostoni on suloinen
Myrkkyä kulta ;)

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot