Divisionääri

Runoilija Guttersniper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tietämättömyytesi määrän paljastaa se miten syvästi uskot epäoikeudenmukaisuuteen ja tragediaan.
Sitä mitä toukka sanoo maailmanlopuksi, mestari sanoo perhoseksi."

- R. Bach

Kestosuosikkini omista runoistani on "Kohtalo leikkii retinalla". Se flipauttaa kerta toisensa jälkeen. Lue se.
 

Tervetuloa avaruusalukseemme
- filosofien slummiin

Humen giljotiini lojuu
ruostuneena syrjäkujalla
Occamin parta rehottaa
kuin Langsethilla konsanaan

Tunsin kuinka Popperin maailmojen sodat
pinttyivät elinvoimaisiin soluihini ajatuksina:
Kuinka saatanan poeettinen
jokainen meistä voikaan olla,
kun se sisäinen neromme leimahtaa valkeaksi!

Mutta me - jopa ruokkiessamme ajatusten pyromaniaa kannattelemme kaikkea rakkauttamme,
eikä meidän olisi pakko pelätä mitään

Täten ristin itseni uudeksi Quijoteksi
sillä hulluja jättiläisiä jokaisessa muodossaan
on tämä kotimme täynnä

Kootkaamme koko tietoisuutemme
pirstoutuneeksi, yleväksi Jumalaksi;
yksin olemme näkymättömiä hulluja,
yhdessä taas visionäärien divisioona

Raivokkaat kartoittajat,
taistelkaa rinnallani.

Selite: 
Puhkuin ja puhalsin.
Kategoria: 
 

Kommentit

paras kohta runostasi on ehdottomasti: ''Täten ristin itseni uudeksi Quijoteksi
sillä hulluja jättiläisiä jokaisessa muodossaan
on tämä kotimme täynnä'', se vaa iski! :D

 

Käyttäjän kaikki runot