Taivaanrakentaja

Runoilija Guttersniper

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Tietämättömyytesi määrän paljastaa se miten syvästi uskot epäoikeudenmukaisuuteen ja tragediaan.
Sitä mitä toukka sanoo maailmanlopuksi, mestari sanoo perhoseksi."

- R. Bach

Kestosuosikkini omista runoistani on "Kohtalo leikkii retinalla". Se flipauttaa kerta toisensa jälkeen. Lue se.
 

Makaan pehmeällä nurmikolla
palauttaen eksynyttä horisonttia raiteilleen

Valssasin traumojeni kanssa
paljasjaloin kylmän raudan päällä
kunnes eräs kuolevainen puhdisti loisteeni
tappavan pudotuksen yllä

Tarina, joka vastustaa paljastamistaan
Saavuttamaton uni, jonne ehkä palaan

Harvoille luetut sanat
puhalsivat minut hereille
ja havaitsin pahaenteisiä varjoja
- rakastuneita muukalaisia

Tänä aamuna olen iloinen,
että on olemassa
autioita, väkeviä aaltoja
joilla on tilaa matkustaa

Ehkäpä arvostankin tätä tyhjyyttä
sillä tiedän, että tulen rakastamaan pyyteettömästi
kaikkea sinussa

Tarkoituksemme nousee
harkittuna iäisyydessä,
kyynelehtiköön silmämme
ajan helähdyksessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikean kaunis ja ennenkaikkea kypsä runo. =)

Huikean kaunis ja ennenkaikkea kypsä runo. =)

 

Käyttäjän kaikki runot