Puolikas

Runoilija Cariño de mi amor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihminen on onneton kunnes sen onnellisuudella peittää.

Tai toisinpäin.
 

Rakkauden kanssa
kuolee aina niitäkin asioita,
joita et koskaan halunnut menettää

Sinunkin huuliesi pehmeys
katoaa pistävien sanojesi kanssa,
kun jatkan elämääni yksin

Sillä sinä kadotit sydämenpuolikkaasi

Selite: 
Katsoin vanhaa valokuvaa, kaunista valokuvaa, jolloin jotain kaunista oli vielä jäljellä. Mutta kaikki kaunis katoaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot