Metsäkeijun syntymäpäivä

Runoilija 1e08a3e75a21b26a429fc162e9da6a04

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Takamailla, takasuomen,
taikamailla,
siellä missä tuoksu tuomen
vielä leijuu kautta keväin
siel' keijutyttö taikaeväin
järvenrantain sumussa
kuusimetsän humussa
taikaeväitään peikoille jakaa
pussistaan pienen olan takaa
on metsäkeijun syntymäpäivä
ja ilmassa jo keväänhäivä

keijulle tuo ilon aikaa
eväspussissa elämän taikaa
ei keijulle mikään ihanampaa
kuin toiselle saada hymy antaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kerrontaa, kivasti sointuu, hyvin riimitelty!

 

Käyttäjän kaikki runot