Seurailija

Runoilija 1e08a3e75a21b26a429fc162e9da6a04

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.10.2004
Viimeksi paikalla: 2.8.2019 20:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vieläkö seuraat unelmia?
taivaanrantoihin piirrettyjä
tai niitä tuhatvärisiä unia
pyytämättä saapuvia
syyslehtien lailla kertovia
harmaan taivaan kulkureita
hiekkakentillä pyörteileviä
tuulessa huojuvia pihlajanmarjaunia
ylikypsiä, juovuttavia unelmia
muistoihin kietoutuneita
oksistaan irronneita
tähtitaivaalla tanssivia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttava runo, polveilee kauniista kielikuvasta toiseen kuin unelmat, joista runo kertoo. Pidin paljon.

kaunis runo. pidän

 

Käyttäjän kaikki runot